vrijdag 31 december 2010

Tijd voor een feestje!

Voor nieuwere berichten scroll even naar beneden!


Hebben jullie het al gezien? We hebben sinds vorige week de 100 volgers gehaald! Wauw, dit is echt geweldig en om dat te vieren mag ik wat weggeven. En dat zijn voor de winnaar 3 digitale stempels van Karen naar keuze! Wat moet je daar voor doen vragen jullie je af? Word volger van ons blog en maak een NIEUWE kaart of project met natuurlijk een stempel van Karens Doodles en die stuur je in via de link hieronder.En dat is alles! Makkelijk toch? O ja, en vergeet niet even  terug te linken naar dit blog.
Je creatie moet natuurlijk wel nieuw zijn om mee te kunnen dingen voor deze fantastische prijs!

Ik heb een fantastisch nieuwtje! Omdat er nog niet zoveel dames aan de wedstrijd deelnemen hebben we besloten er een HEEL BIJZONDERE PRIJS tegenaan te gooien! De winnaar van deze wedstrijd (waar alles mag als er maar een Karen's Doodles op zit) mag namelijk zelf een stempel ontwerpen (en een naam geven) die Karen dan zal teken!!! Nou als dat geen reden is om mee te doen dan weet ik het ook niet meer!!!


De wedstrijd loopt tot het eind van het jaar dus tijd genoeg om mee te doen ondanks
 alle druktes deze maand... :)

Ik zou het zelf wel weten welke stempel ik zou willen en jullie? 

Veel liefs en succes!
Renata


woensdag 22 december 2010

Tutorial vouwkaart door Linda Dekker


Linda Dekker heeft deze fantastische kaart ingestuurd voor het Nederlandse Uitdaging Blog van Karens Doodles afgelopen week  en ik vond hem zo leuk dat ik aan Linda heb gevraagd of ze er een tutorial van wilde maken  en dat heeft ze gedaan!

Wat heb je nodig voor deze kaart:

Cardstock 20cm x 20c


8 stukjes scrappapier 9,5 cm x 9,5 cm


2 stukjes lint van ca. 20 cm


Stempelafdrukjes of 3D plaatje en spullen om je kaartje te versieren.


We beginnen met het cardstock van 20 cm x 20 cm te vouwen. Je vouwt het dubbel en dan weer open vouwen, dat doe je ook aan de andere zijde (zie foto)
Je hebt dus twee keer een berg vouw.

 Dan keer je je cardstock om, dus de kant met de vouwen komt nu onder en dan maak je 1 diagonale vouw.

 


Nu is de diagonale vouw dus de bergvouw en zijn de andere twee vouwen dalvouwen.

Nu duw je de punten van de diagonale vouw naar binnen toe, zie de foto’s en druk hem helemaal plat. Maak je vouwlijnen goed scherp.

   




Nu gaan we de lintjes erin plakken, doe dit aan de kant waar de diagonale vouw boven ligt, want dat wordt later de binnenkant. Kijk op de foto waar je ze plakken moet (in het midden van het vierkantje aan de rand dus)



Nu plak je de vierkantjes van 9,5 cm x 9,5 cm op de vlakken waar de lintjes zitten.



Dan snij je twee vierkantjes van 9,5 cm x 9,5 cm diagonaal door midden en de driehoekjes die je dan krijgt plak je op de kaart.


Nu is de binnenkant “klaar” , draai de kaart nu om
Het vakje rechts onderin wordt de voorkant van het kaartje.


Plak hier ook weer twee vierkanten scrappapier van 9,5 cm x 9,5 cm op en snij de laatste twee vierkantjes ook weer diagonaal doormidden en plak de driehoeken op de kaart.


Nu kan je naar eigen inzicht de boel gaan versieren


Groetjes Linda Dekker


Linda heel erg bedankt voor deze duidelijke tutorial!
Veel liefs, Renata

dinsdag 21 december 2010

Karens Doodles bestaat 1 jaar!


Kunnen jullie het geloven?
 KAREN'S DOODLES bestaat  alweer 1 JAAR! 
En viert dit met 25% korting op alle stempels! 
De code die in het plaatje hierboven staat, gebruik je bij het uitchecken en kan meerdere keren gebruikt worden t/m 26 december. 
De rubberen stempels blijven in de uitverkoop zolang de voorraad strekt.
Dus heb je altijd al één van die leuke stempels willen hebben? Sla dan nu je slag!

Er staat ook weer een nieuwe challenge op het Karens Doodles Nederlandse Uitdagingenblog en dit keer is het ALLES MAG! Makkelijk toch?
Ga snel even een kijkje nemen, want de Design Team leden hebben weer prachtige creaties gemaakt!

zaterdag 18 december 2010

Christmas Puffin Freebie


Het was weer al even geleden dat Karen een nieuwe freebie op haar site had gezet, maar hier is hij dan hoor! Je kan hem ophalen op Karens site via de knop freebie. Is ie niet geweldig? De eerste die hier een leuke creatie mee maakt mag zijn kaart hier op het Diva Blog showen! Dus snel aan de slag!
Vergeten jullie ook de 100 volgers wedstrijd niet? Je hebt nog tot 31 december om daaraan mee te doen! Je kan hier een fantastische prijs mee winnen!!!!!

dinsdag 14 december 2010

Boekenleggers


Vandaag wil ik jullie even een project laten zien van onze teamleidster Renata van Miltenburg bij Karens Doodles NL. Zij heeft een tijdje geleden allemaal traktaties gemaakt voor haar nichtjes. Tegenwoordig mag je geen snoep meer delen op school, dus moet je iets anders verzinnen. Zij is op het idee gekomen om met een grote paperclip een boekenlegger te maken. Ze heeft de toepasselijke stempel Reading Is Fun gebruikt, welke natuurlijk bij Karens Doodles te koop is!


Nu staat Renata van M. in de schijnwerpers, wil jij dat ook? Stuur dan een mailtje met je creatie naar Renata Elenbaas via de Contact Us button in de sidebar. 

Vergeten jullie ook niet dat er nog een leuke wedstrijd loopt op dit blog? Je kan een fantastische prijs winnen namelijk: Je mag zelf een stempel verzinnen die Karen dan voor jou tekent! PLUS nog 2 digitale stempels uit haar shop naar keuze. Als dat geen reden is om mee te doen! 

Veel liefs,
Renata